Termeni şi condiţii

zavalasbaby.ro este denumirea comerciala a S.C. ZECEZAVALAS S.R.L. având sediul social  în Craiova, str. Fraţii Goleşti, nr. 74, jud. Dolj, număr de ordine la Registrul Comerţului J16/1096/2012, cod unic de înregistrare fiscală 30428735.

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client catre societatea S.C. ZECEZAVALAS S.R.L.

Prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos. Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles termenii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica termenii specificaţi pe zavalasbaby.ro la momentul plasării comenzii.

S.C. ZECEZAVALAS S.R.L. doreste sa va ofere servicii on-line de cea mai buna calitate. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că înțelegeți şi consimțiți să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care vânzătorul îşi desfăşoară operaţiunile comerciale. Notificarea primită de către cumpărător, după efectuarea comenzii, are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea comenzii. Contractul se consideră încheiat între vânzător şi cumpărător în momentul primirii de către cumpărător de la vânzător a notificării de expediere a comenzii. Toate tarifele aferente bunurilor prezentate pe site sunt exprimate în lei(RON). Toate informaţiile folosite pentru descrierea bunurilor disponibile pe site nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Nu suntem responsabili pentru eventualele diferenţe de culoare ce pot apărea între imaginea afişată pe monitorul dumneavoastră şi culorile produsului sau decalajele ce pot apărea în legătura cu dimensiunea produselor datorită particularităţilor acestora.

Cumpăratorii pot efectua comenzi pe site prin adăugarea bunurilor în coşul de cumpărături, urmând a efectua comanda prin finalizarea plăţii, fie ramburs - plata in numerar către agentul de curierat care efectuează livrarea, fie cu card bancar - VISA sau MASTERCARD. Taxa de transport se calculeaza in functie de valoarea comenzii, detaliile regasindu-se in sectiunea „Informatii livrare”. O dată adăugat în coşul de cumpărături, bunul este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil. Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul consimte ca datele  sunt corecte, complete şi adevărate, la data plasării comenzii.

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vom proceda la rambursarea sumei.

Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, zavalasbaby.ro foloseşte platforma Netopia prin soluţia integrată MobilPay. Pentru finalizarea tranzacţiei, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacţiei în platforma Netopia - MobilPay. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii. În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor cardului se efectuează exclusiv prin intermediul platformei de plată Netopia - MobilPay, zavalasbaby.ro nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul tău.